Ik kan je eerijk vertellen, dat als ik weet dat ik ga trainen ik mijn haar niet een avond van tevoren was. De volgende dag weinig make-up op doe zodat het er s’avonds niet af zweet. En ik zorgvuldig nadenk over de sportkleding die ik ga aantrekken. Allerlei zaken waar ik overna denk vóór het trainen. Laat staan alle eiwitten die je vooraf en na het trainen moet eten. Geen enkel probleem hoor, maar wanneer ik een ‘vrije’ dag heb ga ik ook helemaal los.

En met ‘los’ bedoel ik lekker relaxen, en zorgen dat alles er weer super strak uitziet! Nagels, haar, huid.. Alles komt aan bod. Want je kunt wel trainen voor een mooi, gespierd lichaam. Maar als de rest er niet uitziet is dat ook zo jammer. En het leukste is natuurlijk als het totaal plaatje klopt. Dus vandaag  mijn tips om op je vrije dag eens even lekker te relaxen!

  1. Ga zitten. Op de bank, of als je boven in bed wifi hebt in bed, en download je favoriete serie/film. Op dit moment kijk ik alles door elkaar. Big Bang Theory, Walking dead, Battlestar Galactica, het maakt niet uit. Zolang je maar heerlijk kunt genieten met je verstand op nul.
  2. Nodig binnen handbereik; food and drinks! Witte thee maak ik klaar en gooi ik in de grootste mok die ik kan vinden. Qua eten probeer ik niet helemaal wild te gaan (s’ochtends lukt dat vaak nog wel) en gooi ik mijn havermout vaak vol met lekkers. Als ik écht zin heb om op te staan, bak ik deze pannenkoeken graag! Beter ontbijt bestaat er niet!
  3. Ongegeneerd de Cosmopolitan of Glamour doorlezen mag nu!
  4. Manicure & Pedicure time! Haal alles uit de kast en ga een lekker spa sessie tegemoet. Check youtube hoe je het beste een manicure kunt uitvoeren, of ga langs bij een salon in de buurt (luxe is een pré vandaag!)
  5. Shampoo, Conditioner, haar masker, serum.. Alles wat je haar de hele week al nodig heeft kun je nu mooi doen. Tijd over? Laat je haar wassen en in model föhnen bij de kapper!
  6. Wanneer je nu weer lekker een dag bezig bent geweest met het ‘hoog nodige’ onderhoud kun je er nog een schepje bovenop doen. Waar ik zelf fan van ben is om lekker eten te bestellen en op de bank te blijven zitten. Als je wel genoeg hebt van die bank, kun je ook heerlijk uiteten gaan! Eindigen met een cocktail en jou dag is goed besteed.

Zes tips die jou een heerlijke relax dag gaan bezorgen! Have fun!

 

Bron uitlichtende foto