Heerlijk vind ik het, je mag ook wel vaststellen dat ik een kleine verslaving gestart ben een aantal jaar geleden. En ik was niet van plan om hier snel mee te stoppen. Ik heb het nu over het verzamelen van de aller lekkerste, meest bijzondere parfums. Niet alles is bijzonder, maar allemaal wel erg lekker. Vandaag laat ik je mijn nieuwe aanwinst zien, want boy, simplicity never smelt so good. 

Calkvin klein Beauty front

Calvin Klein, een bekend merk die ieder jaar weer nieuwe, heerlijke geuren uitbrengt. Ik ben persoonlijk meer een meisje van de zoetere geuren, en Calvin Klein is een merk dat nog niet in mijn kast stond. Als je deze geur zou moeten omschrijven zou ik hem in ieder geval in het ‘poederige’ hokje plaatsen. Douglas beschrijft de geur als volgt; ‘De compositie van Calvin Klein Beauty Eau de Parfum is gebaseerd op de witte aronskelk, de topnoot van CK Beauty bevat muskuszaadjes, het hart bevat jasmijn en de basisnoot is gebaseerd op cederhout. Calvin Klein Beauty is een volwassen geur die tijdloos, elegant en stijlvol.’

Je kan hem omschrijven als ‘licht, bloemig, een klein beetje poederig maar wel duidelijk aanwezig’. Ik vind het wel een geur voor overdag, op het werk, in je vrije tijd of op zondag middag tijdens een brunch. Heel erg draagbaar dus. Zeker nu al een persoonlijke favoriet die ik heel vaak ga dragen. 

 

Bron uitlichtende foto
Bron Illustrerende foto