Al jaren heb ik een huidje waar je overheen kan glijden. En al jaren ben ik opzoek naar een dagcrème om de glans te minimaliseren. Gooi je er make-up op, is het er na een paar uur alweer af.. En natuurlijk weet ik dat een vette huid ook komt door je voeding. Alleen is die voeding vrij optimaal en blijft mijn huidje nog nét zo glad. Dus na behoorlijk wat potjes en flesjes heb ik iets gevonden wat ontzettend helpt.

formula 10.0.6 front

Formula 10.0.6 is verkrijgbaar bij de drogist, wat het lekker makkelijk maakt. Ook is de prijs super budget, namelijk €7,99 voor 75ml, dus daar valt ook niet over te zeuren. Plus punt nummer twee is dat het een flacon is. Waardoor je niet iedere keer met je -niet helemaal schone- handen in gaat dippen, zodat de crème bacterie vrij blijft. En ja dat is belangrijk als je je huid niet verder wilt irriteren.

Formula 10.0.6 side

 

In deze crème zitten een aantal ingrediënten die erg goed zijn voor een snel geïrriteerde huid.  Zoals aloe vera en bamboo. Achterop de verpakking staat op de ingredientenlijst dat er ook salicylic acid in zit. En salicylic acid, oftewel salicylzuur in het Nederlands, zorgt voor een zuivere huid. Wanneer je de crème aanbrengt zul je merken dat hij snel intrekt en je gezicht een beetje satijn/mat achterlaat. Misschien niet super lekker wanneer je droge plekjes hebt, maar voor vette huidjes dé oplossing.

Formula 10.0.6 ingredienten

 

Laat me vooral weten wat jouw favoriete dagcrème is!

 

Bron uitlichtende foto