Nagels die afbreken als je er alleen maar naar kijkt.. Wie heeft dat niet gehad? Ik hoop dat je nooit dezelfde terror gehad hebt als ik. Dat ze scheuren, maar dan wel op zó’n manier dat je halve nagel eraf ligt.. Waardeloos! Weken duurt het voordat er ook maar weer enig wit randje op zit, maar ook dan is het afwachten totdat het weer verkeerd gaat..

Vriendinnen lieten weleens gelnagels zetten, maar daar los je het oorspronkelijke probleem niet mee op. Dus ik ben eens op onderzoek gegaan en na wat advies en reviews heb ik mijn eerste, echte, oplossing gekocht. Niet super goedkoop máár, als dit de remedie is zul je mij niet horen klagen!

Ik heb het nu over een nagelverharder van Herôme. Dit verteld Herôme over hun nagelverharder; ‘De Herôme Nail Hardener Extra Strong is een nagelverharder voor zeer zwakke en snel scheurende, slappe nagels. Geeft binnen twee weken gegarandeerd harde en lange nagels!’

En wanneer je op internet gaat zoeken liegen de reviews er ook niet om! Meiden die rondliepen met drama’s van nagels zweren erbij! Het enige minpunt is, is dat het een kuur is en je er dus op een gegeven moment moet stoppen. Eenmaal gestopt vermindert de kwaliteit van je nagels wel weer een klein beetje. Maar zo eigenwijs als iemand met nagelproblemen kan zijn, begin je dan gewoon weer lekker met de kuur.

Ongeveer een week ben ik nu al bezig met de nagelverharder en kan ik je melden dat het echt een super goedje is. Makkelijk te gebruiken en de nagellak droogt snel op! Ik kan écht merken dat mijn nagels minder scheuren, afbreken en gewoon weer gezond worden. Want dat is nogal een uitdaging, aangezien ze jaren aangerand zijn met nagellak, nailart, gelnagellak, aceton… Arme zielen die nu eindelijk wel eens wat aandacht verdienen ;-).

Herome nagelverharder bottle

herome nagelverharder info

Herome nagelverharder

Ik ben zeer benieuwd hoe mijn nagels er over een week uitzien. Hopelijk minder verkleurd, maar dat komt door het trouw weglaten van een goede basecoat.. Ik probeer ze nu wel wat korter te houden dan normaal, om een klein beetje te voorkomen dat ze zullen scheuren etc. Ook ben ik begonnen met het slikken van vitamine B supplementen, wat ook goed schijnt te werken om je nagels sterk te maken. Let’s hope it will work!

Heb jij de Herôme Nail Hardener Extra Strong weleens geprobeerd? Of heb je een ander trucje wat super goed werkt?

 

Bron uitlichtende foto